Tre Rookies bekræftet til Bahrain test

FIA World Endurance Championship har offentliggjort de tre kører, som skal deltage ved 2023 udgaven af Rookietesten, som køres dagen efter sæsonfinalen i Bahrain.

Josh Pierson er blevet udvalgt til at køre i Hypercar kategorien, hvor vi allerede nu ved, at det bliver ombord den mesterskabsvindende Toyota Gazoo Racing – vi ved bare ikke om det er nummer 7 eller 8 endnu. Pierson er i gang med sin anden sæson i FIA WEC for United Autosports i LMP2 kategorien, hvor han vandt i Portimao tidligere i år, og aktuelt indtager 4. pladsen.

JOTA #38
Photo: JJ Media

Nicolas Varrone får lov til at prøve den mesterskabsvindende LMP2 racer. Her er holdet endnu ikke fundet, men det står mellem Team WRT #41, Inter Europol Competition #34, og United Autosports #22. Varrone har gjort det fænomenalt for Corvette Racing i GTE Am kategorien i år, hvor han sikrede mesterskabet på Monza, sammen med Ben Keating og Nicky Catsburg. Allerede i 2022 gjorde han det godt i European Le Mans Series for Rinaldi Racing, og de præstationer gjorde ham interessant for Corvette Racing.

Corvette Racing skal som mesterskabsvindende GTE Am bil, still deres bil til rådighed i mindst 30 omgange for Antoine Doquin. Franskmanden har indtil nu primært kørt LMP3 racere, hvor han blandt andet har været med til at vinde Asian Le Mans Series i 2022, og ellers har gjort det rigtig godt uanset hvilket hold, han har deltaget for. Aktuelt er han toer i ELMS LMP3 mesterskabet.

Tidligere sæsoners udvalgte kørere har blandt andet været Charles Milesi, Doriane Pin, Pietro Fittipaldi, og Malthe Jakobsen.

Rookietesten køres søndag den 5. november 2023.

Relaterede nyheder